Inloggen MijnLot

Wie is Lot

Lot is een Nederlandse hypotheekaanbieder. Opgericht door NIBC Bank in Den Haag in 2020. Bij Lot houden we het graag simpel, blijft kwaliteit onze sleutel voor succes en is duurzaamheid een belangrijk focuspunt.

Wij bieden hypotheekproducten aan voor het kopen, verbouwen of verduurzamen van een woning. Of je nu een dak vol zonnepanelen wilt plaatsen, een eigen huis bouwt of een paleis maakt van 40 m2, doe vooral wat bij jou past. 

Lot Hypotheken

DEBESTE@3X (608X400px)

Beste hypotheek- verstrekker 2022 & 2023

Lot is uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker onder de 3 jaar van Nederland in 2022 en 2023! Ook is Lot volgens een vakjury de meest innovatiefrijke hypotheekverstrekker op het gebied van verduurzaming onder de 5 jaar in 2023. Deze prijzen (Gouden en Groene Lotus Awards) zijn een initiatief van het vakblad InFinance. 

Splitblok Verticaal

Al 20.000 huishoudens gingen je voor

Klanten beoordelen Lot met een 8.3! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Lot is de hypotheekverstrekker die wonen zoals jij waarmaakt.

Ik zal Lot aanraden

"Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening in zijn algemeen en zal Lot aanraden wanneer ik mensen ken die gebruik moeten maken van een hypotheek."

Duidelijk en overzichtelijk

"De communicatie en het overzicht in MijnLot is duidelijk en overzichtelijk. De dienstverlening ervaar ik als laagdrempelig zonder nonsense. Erg fijn."

Prettig contact

"Ik heb een aantal keer telefonisch contact gehad, dat verliep zeer voorspoedig. Het personeel wist waar ze over praatten en kende ons dossier goed dus dat was prettig en gaf mij een gerust gevoel."

Sluit een Lot hypotheek af bij een onafhankelijke hypotheekadviseur

Lot werkt samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Of je nu je eerste huis koopt, gaat verhuizen of gewoon benieuwd bent naar wat er mogelijk is, je hypotheekadviseur staat voor je klaar. Tijdens het hypotheekgesprek wordt er echt gekeken naar jouw persoonlijke situatie en vind je een hypotheek die past bij jouw wensen. 

Neem contact op

Vragen over jouw Lot hypotheek? Neem contact op via de e-mail of telefoon.

Opzoek naar persoonlijk hypotheekadvies? Neem contact op met een onhankelijke hypotheekadviseur. 

Frame 52