Inloggen MijnLot

Verbouwen

Ga je aan de slag met het verbouwen van je woning? Dan biedt het verhogen van je hypotheek via een bouwdepot een slimme oplossing. Op deze pagina vertellen we je alles over hoe je met Lot eenvoudig je droomverbouwing financiert, inclusief het aanvragen en berekenen van een hypotheek met bouwdepot. Overweeg je ook verduurzamingsmaatregelen? Dan is dit hét moment om die mee te nemen.

Verbouwen met een bouwdepot, maar wat is dat?

De kosten van de verbouwing worden in een bouwdepot gestort en je betaalt de aannemer vanuit dit depot voor de werkzaamheden. Het is dus eigenlijk een pot geld waarmee je de verbouwing kan financieren zonder dat jezelf een groot bedrag op tafel hoeft te leggen. Via de MijnLot app kan je bonnetjes en facturen declareren. 

Unieke voordelen

Lot Hypotheken (400 X 500 Px)

Ga je ook verduurzamen?

Verduurzamen met een bouwdepot

Ook voor verduurzamingsmaatregelen zoals het plaatsen van zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp kun je gebruikmaken van een bouwdepot. Bovendien zijn er vaak subsidies beschikbaar die je kunnen helpen bij het financieren van deze maatregelen. Ben je aan het verbouwen en wil je toch meer duurzaamheidsmaatregelen dan verwacht? Neem dan contact op met je hypotheekadviseur. 

Verduurzamen met de duurzaamheidshypotheek

Wist je dat Lot ook een Duurzaamheidshypotheek heeft? Het is een extra lening die je afsluit naast de hypotheek die je nodig hebt voor de aankoop van je woning. Het bedrag dat je extra leent om te verduurzamen, wordt in een bouwdepot gestort. Je hebt hier 2 jaar de tijd voor. De rente op een duurzaamheidshypotheek is ook nog eens een lager.

In 2 minuten declareren via de App

We begrijpen maar al te goed dat een verbouwing al ingewikkeld genoeg is. Bij Lot willen we het proces zo soepel mogelijk voor je laten verlopen. Daarom hebben we het declareren van je verbouwingskosten kinderspel gemaakt. Met slechts een paar klikken op je smartphone: maak een foto van je bonnetje, verstuur deze en je declaratie is een feit. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: het vormgeven van je droomhuis.

Veelgestelde vragen