Welkom adviseur

Ontdek wat Lot Hypotheken voor jou en jouw klanten kan betekenen. Liever even persoonlijk contact? Onze relatiemanagers staan klaar om je te helpen.

Duurzaam Met warmtepomp, Windmolen Lot Hypotheken 600 X 600

Snel, gemakkelijk en zonder verrassingen

Korte doorlooptijden

Lot heeft een snel en makkelijk acceptatieproces. Voor het uitbrengen van een renteaanbod en hypotheekaanbod geldt 1 werkdag. Dit kan door het overslaan van onnodige handtekeningen, gebruik te maken van brondata en korte stukkenlijsten. Zo blijft het voor jou als adviseur en jouw klant simpel en overzichtelijk.

Prettige voorwaarden

Naast de aantrekkelijke rentes biedt Lot voorwaarden die passen bij de vragen vanuit de markt. Zo kunnen klanten onbeperkt vergoedingsvrij aflossen uit eigen middelen, is een bouwdepot 24 maanden geldig, heeft Lot een goede verhuisregeling, kent Lot een speciale duurzaamheidslening met extra lage rente en biedt Lot een ruime overbruggingslening.

Dankzij hypotheekadviseurs

Uitgeroepen tot de beste hypotheekverstrekker en meest duurzame hypotheekverstrekker

Lot is uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker onder de 3 jaar in 2022 en 2023! Ook is Lot volgens de vakjury de meest innovatiefrijke hypotheekverstrekker op het gebied van verduurzaming onder de 5 jaar in 2023. Deze prijzen (Gouden en Groene Lotus Awards) zijn een initiatief van het vakblad InFinance.

DEBESTE@3X (411X314px)

Wat hypotheekadviseurs over Lot zeggen

Recht toe, recht aan

Lot is ‘recht toe, recht aan’, biedt goede rentes en aantrekkelijke voorwaarden. Voor bestaande woningen en het oversluiten van hypotheken is Lot een goede partij die ik graag adviseer aan mijn klanten. De snelle verwerking is prettig en ik ben ook tevreden met de offertes die simpel en overzichtelijk voor de klant zijn. Lees meer.

Goed en snel

Het snel en gemakkelijk kunnen schakelen met Lot is erg fijn. Geen lange wachttijden, maar vlot antwoord op mijn vragen. Het hele acceptatieproces van Lot is ontzettend goed en snel geregeld. Denk daarbij aan het snelle rente voorstel en tot aan de bindende offerte. Lees meer.

Meedenken met jou

De korte lijntjes met de specialisten van het Lot team en het meedenken werkt enorm prettig. Daarnaast is ook het proces en de communicatie op orde, het is fijn schakelen. Deze aspecten zijn belangrijk voor een soepel verloop en zorgen voor vertrouwen. Lees meer.

Contact met Lot Hypotheken

Wil je meer over Lot Hypotheken weten, een keertje kennis maken of heb je andere vragen, neem dan contact op met onze relatiemanagers Jordy Coene of Herco Dekker. Zij staan met plezier voor je klaar!