Inloggen MijnLot

Ik heb/verwacht betalingsproblemen

Het kan iedereen overkomen: een (tijdelijke) situatie van financiƫle problemen veroorzaakt door bijvoorbeeld werkloosheid, relatiebreuk of een onverwachte kostenpost. Veel mensen praten daar liever niet over, dat begrijpen wij natuurlijk. Toch is het belangrijk om op tijd hulp te zoeken. Wij staan voor je klaar en helpen je graag.

Lot Hypotheken & Wooncollect

Wooncollect is de bijzonder beheer afdeling van Lot Hypotheken. Wooncollect is gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere klanten die moeite hebben met het betalen van hun hypotheek. Onze klanten kunnen rekenen op professionele hulp en begeleiding bij betaalachterstanden.

Contact

Neem contact op met Wooncollect via 070 - 342 95 59. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie de website www.wooncollect.nl.

Grip op geld met Geldfit

Het is vervelend als je door omstandigheden je hypotheek en of andere lasten niet meer kan betalen. Lot Hypotheken (Wooncollect) werkt samen met Geldfit om je inzicht te geven in je financiele situatie. Geldfit geeft gratis advies en handige tips om jou weer financieel gezond te krijgen, zodat je weer je vaste lasten kan betalen.

Lees meer op Geldfit.nl of doe de online test om inzicht te krijgen in jouw financiele situatie.