Geen gedoe...

Je regelt mijn hypotheken gemakkelijk, snel en zonder ingewikkeld gedoe of verrassingen achteraf. Ik skip onnodige handtekeningen, maak zoveel mogelijk gebruik van brondata en hou mijn stukkenlijst zo kort als mogelijk. Een team Lot specialisten stelt iedere dag alles in het werk om jou en de klant blij te maken én blij te houden.  

 • Tegen werkelijke lasten zuiver oversluiten

  Een klant wil de hypotheek oversluiten maar komt niet (meer) in aanmerking voor het volledig hypotheekbedrag, ook al zijn de nieuwe lasten lager. Een herkenbare situatie waarvoor ik een oplossing bied.

  Lees meer
 • Calcasa Desktop Taxatie®

  Voor aankopen, oversluitingen en verhogingen kun je nu ook een Calcasa Desktop Taxatie® voor je klant aanvragen. Dit is mogelijk voor hypotheken met en zonder NHG. 

  Meer informatie
 • Informatie ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid (OHA)

  Gaan de klanten uit elkaar en blijft een van hen in de woning wonen? Dan zal het ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid (OHA) beleid gevolgd worden. 

  Meer informatie

De specialisten

Voor de acceptatie van mijn hypotheken werk ik samen met BCM Global, VCN HypotheekService, Huismerk, Flexfront en DAK. Het Lot team beoordeelt jouw aanvragen zo vlot en zorgvuldig mogelijk. Is alles in orde? Dan krijg je hier direct bericht van. Dan kan jij de klant weer blij maken!  

Heb je vragen? Bel of e-mail dan gerust. Ze helpen je graag verder!  

Bekijk hier de contactgegevens.