Nieuws

27 november 2023

Eindejaarsdata

Het einde van het jaar is weer in zicht. Ook nu regel ik de hypotheek voor de klant gewoon in één dag, zoals je van me gewend bent! Wil de klant nog in 2023 passeren, zorg dan dat het dossier compleet is op uiterlijk 21 december 2023. Voor een bindend aanbod met de normen van 2023 is de deadline voor een compleet dossier 28 december 2023. Zo kunnen we ook aan het einde van het jaar samen mensen blij maken!

Lees meer
02 oktober 2023

Lot biedt energielabelkorting

Vanaf 18 september biedt Lot Hypotheken 0,15% rentekorting voor woningen met een A label of hoger.


Lees meer
31 augustus 2023

Bewustzijn woningverduurzaming groeit onder consumenten

Het onderwerp woningverduurzaming komt steeds meer ter sprake tijdens een hypotheekgesprek. Dit blijkt uit onderzoek van Lot Hypotheken onder 1.500 klanten. Ruim 49% van de ondervraagden geeft aan dat woningverduurzaming is besproken tijdens het hypotheekgesprek. Dit is een lichte stijging ten opzichte van het jaar ervoor (42%). Het bewustzijn over verduurzaming groeit, zeker onder woningkopers.

Lees meer
13 juni 2023

Lot Hypotheken en Financieel Zeker starten een samenwerking

De hypotheken van Lot Hypotheken zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij de onafhankelijke hypotheekketen Financieel Zeker. Beide partijen vinden duurzaamheid belangrijk en stimuleren dit richting huidige en nieuwe klanten door middel van verschillende klantproposities. Met deze samenwerking worden duurzame krachten gebundeld.

Lees meer
27 februari 2023

Lot Hypotheken verlengt samenwerking met Villa Pardoes

Lot Hypotheken verlengt de samenwerking met Villa Pardoes. Afgelopen jaar begon Lot met de samenwerking en nam een hypotheek op huisje ‘Wonderland’. Hierdoor konden gezinnen gedurende het jaar genieten van een zorgeloze vakantie. Ook dit jaar verleent Lot weer een hypotheek, wordt er geholpen met de activiteiten in de Villa en wordt er deelgenomen aan diverse sponsorevents.

Lees meer