Lot Hypotheken en Financieel Zeker starten een samenwerking

De hypotheken van Lot Hypotheken zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij de onafhankelijke hypotheekketen Financieel Zeker. Beide partijen vinden duurzaamheid belangrijk en stimuleren dit richting huidige en nieuwe klanten door middel van verschillende klantproposities. Met deze samenwerking worden duurzame krachten gebundeld.

Met Lot Hypotheken als toevoeging aan het assortiment van Financieel Zeker hebben de adviseurs nu toegang tot een moderne hypotheekverstrekker die aansluit bij de huidige behoeften van consumenten en adviseur. Lot speelt op deze behoefte in met een snel en voorspelbaar proces. Daarnaast krijgen klanten bij het afsluiten van een hypotheek de mogelijkheid voor een gratis energiebespaarrapport met advies hoe zij de woning duurzamer kunnen maken. Met de speciale Lot Duurzaamheidshypotheek kunnen klanten tot 35.000 euro extra lenen voor energiebesparende maatregelen tegen een lagere rente.

Ruud Noten, directeur Operations bij Financieel Zeker: “Wij zijn blij om Lot Hypotheken toe te kunnen voegen aan ons palet van aanbieders. De adviseurs vragen hier al enige tijd naar. De duurzaamheidspropositie van Lot past dan ook goed bij onze missie.“

Saskia Buursink, directeur van Lot Hypotheken: “Wij zijn erg blij met Financieel Zeker als nieuwe partner. We delen onze visie en kijk op duurzaamheid en klantbediening. Samen kunnen we een nog grotere bijdrage leveren aan verduurzaming en het klantbereik vergroten. We kijken uit naar een plezierige samenwerking.” Met deze uitbreiding van het distributienetwerk geeft Lot tevens verdere invulling aan haar groeiambities.

Over Lot Hypotheken
Lot Hypotheken is een Nederlandse hypotheekaanbieder gelanceerd in 2020 door NIBC Bank in Den Haag. Lot biedt hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming en verbouwing van woningen.

Over Financieel Zeker
Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met circa 130 aangesloten advieskantoren. Financieel Zeker heeft een heldere visie en oprechte missie. Die hebben samen alles te maken het realiseren van een brede welvaart, voor mens, milieu en maatschappij. Feel Good Finance, noemen ze dat.

Gerelateerde artikels

22 september 2022

Wijziging maximale overbrugging

Gelet op de ontwikkelingen op de huizenmarkt pas ik per 3 oktober 2022 mijn maximale overbruggingskrediet aan naar marktconform beleid. Dit betekent dat bij berekening van de maximale overbrugging per 3 oktober 2022 wordt uitgegaan van 90% van de marktwaarde van de bestaande woning indien deze nog niet onherroepelijk is verkocht.

Lees meer
19 november 2021

Ondernemers zonder NHG

Vanaf nu kunnen zelfstandig ondernemers ook bij mij terecht voor een hypotheek zonder NHG. Weer een mooie uitbreiding van mijn product waarmee we samen nog meer mensen blij kunnen maken met een passende hypotheek. 

Lees meer
20 maart 2020

Het coronavirus raakt ons allemaal

Het coronavirus raakt ons allemaal. Onzekerheid, vragen en nieuwe situaties. We passen ons er zo snel en zo goed als we kunnen op aan. Zelfs met een proces dat al digitaal is, heb ook ik een aantal 'corona maatregelen' genomen. Zodat ik hypotheekadviseurs en klanten ook in deze tijd, zo goed mogelijk van dienst kan zijn. En hopelijk toch een beetje blij kan maken.

Lees meer