Lot Hypotheken breidt mid-office activiteiten uit met volmacht VCN HypotheekService

Den Haag, 3 maart 2022 – Vanaf vandaag breiden Lot en VCN HypotheekService hun bestaande distributie samenwerking uit met een volmacht. Hiermee kan VCN HypotheekService hypotheekaanvragen van Lot Hypotheken direct zelf beoordelen en accepteren.

Uitbreiding
Lot Hypotheken werkt sinds de lancering in 2020 samen met BCM Global en Stater voor haar mid-office activiteiten. Saskia Buursink, Directeur Lot Hypotheken: “Met BCM Global en Stater hebben we in de afgelopen 2 jaar een succesvolle samenwerking gerealiseerd, met zeer goede resultaten. Nu gaan we onze activiteiten op dezelfde wijze uitbreiden naar VCN HypotheekService. Daar zijn wij erg blij mee. Met VCN HypotheekService voegen wij nog een gewaardeerde partner toe die onze visie op klantbeleving deelt.”

Hypotheekproces en dienstverlening
Paul van Polanen, Business Manager Operations bij Lot Hypotheken, ziet VCN HypotheekService als een mooie aanvulling op de al bestaande partnerships. “Een helder en snel hypotheekproces is samen met onze dienstverlening een van de voornaamste assets van Lot. Het is een belangrijke drijfveer voor adviseurs om voor ons te kiezen. Ook binnen de samenwerking met VCN HypotheekService vormt dit een van de belangrijkste pijlers. Samen hebben we het proces goed neergezet zodat een top klantbeleving gerealiseerd kan worden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Trotse partner
Ook VCN HypotheekService is erg blij met de uitbreiding op de samenwerking. Yassine Bentmim, Operationeel Directeur VCN HypotheekService, licht toe: “Wij zien onder intermediairs al langere tijd de vraag naar Lot. We zijn dan ook trots dat wij Lot nu als volmacht aanbieder kunnen toevoegen. Wij zijn er uitstekend toe in staat om de Lot belofte waar te maken. Een vast team van acceptanten gaat zorgen voor de bekende snelle, voorspelbare en klantgerichte acceptatie van de Lot hypotheken.”

VCN HypotheekService

VCN HypotheekService is de koepelorganisatie van hypotheekformules United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland. VCN HypotheekService biedt oplossingen op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses.

Gerelateerde artikels

01 juni 2022

De Gouden Lotus Award gewonnen!

Wow wat ben ik blij! Want ik heb de Gouden Lotus Award als beste hypotheekverstrekker onder de 3 jaar gewonnen. Bedankt alle adviseurs die op mij hebben gestemd. Trots dat we al zo veel mensen blij hebben kunnen maken met een (duurzame) hypotheek.

Lees meer
25 april 2022

Lot & Erik van Veen van de Hypotheker

Komende periode ga ik in gesprek met adviseurs om hen te spreken over hun kennis, mening en ervaringen met mijn hypotheken. In deze eerste blog voor de serie Lot & …, ga ik in gesprek met een adviseur waarmee ik sinds mijn start veel samenwerk. Deze eerste blog ga ik in gesprek met Erik van Veen van de Hypotheker in Meppel en Steenwijk.

Lees meer
19 november 2021

Ondernemers zonder NHG

Vanaf nu kunnen zelfstandig ondernemers ook bij mij terecht voor een hypotheek zonder NHG. Weer een mooie uitbreiding van mijn product waarmee we samen nog meer mensen blij kunnen maken met een passende hypotheek. 

Lees meer