Lot Hypotheken breidt mid-office activiteiten uit met volmacht VCN HypotheekService

Den Haag, 3 maart 2022 – Vanaf vandaag breiden Lot en VCN HypotheekService hun bestaande distributie samenwerking uit met een volmacht. Hiermee kan VCN HypotheekService hypotheekaanvragen van Lot Hypotheken direct zelf beoordelen en accepteren.

Uitbreiding
Lot Hypotheken werkt sinds de lancering in 2020 samen met BCM Global en Stater voor haar mid-office activiteiten. Saskia Buursink, Directeur Lot Hypotheken: “Met BCM Global en Stater hebben we in de afgelopen 2 jaar een succesvolle samenwerking gerealiseerd, met zeer goede resultaten. Nu gaan we onze activiteiten op dezelfde wijze uitbreiden naar VCN HypotheekService. Daar zijn wij erg blij mee. Met VCN HypotheekService voegen wij nog een gewaardeerde partner toe die onze visie op klantbeleving deelt.”

Hypotheekproces en dienstverlening
Paul van Polanen, Business Manager Operations bij Lot Hypotheken, ziet VCN HypotheekService als een mooie aanvulling op de al bestaande partnerships. “Een helder en snel hypotheekproces is samen met onze dienstverlening een van de voornaamste assets van Lot. Het is een belangrijke drijfveer voor adviseurs om voor ons te kiezen. Ook binnen de samenwerking met VCN HypotheekService vormt dit een van de belangrijkste pijlers. Samen hebben we het proces goed neergezet zodat een top klantbeleving gerealiseerd kan worden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

Trotse partner
Ook VCN HypotheekService is erg blij met de uitbreiding op de samenwerking. Yassine Bentmim, Operationeel Directeur VCN HypotheekService, licht toe: “Wij zien onder intermediairs al langere tijd de vraag naar Lot. We zijn dan ook trots dat wij Lot nu als volmacht aanbieder kunnen toevoegen. Wij zijn er uitstekend toe in staat om de Lot belofte waar te maken. Een vast team van acceptanten gaat zorgen voor de bekende snelle, voorspelbare en klantgerichte acceptatie van de Lot hypotheken.”

VCN HypotheekService

VCN HypotheekService is de koepelorganisatie van hypotheekformules United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland. VCN HypotheekService biedt oplossingen op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses.

Gerelateerde artikels

31 augustus 2023

Bewustzijn woningverduurzaming groeit onder consumenten

Het onderwerp woningverduurzaming komt steeds meer ter sprake tijdens een hypotheekgesprek. Dit blijkt uit onderzoek van Lot Hypotheken onder 1.500 klanten. Ruim 49% van de ondervraagden geeft aan dat woningverduurzaming is besproken tijdens het hypotheekgesprek. Dit is een lichte stijging ten opzichte van het jaar ervoor (42%). Het bewustzijn over verduurzaming groeit, zeker onder woningkopers.

Lees meer
01 november 2020

Hypotheken zonder NHG

Vanaf 2 november 2020 bied ik ook hypotheken aan zonder NHG! Zo kunnen we samen nog meer mensen blij maken. Aantrekkelijke rentes, goede voorwaarden en een proces dat staat als een huis.

Lees meer
28 februari 2022

Lot wil huizenbezitters in beweging krijgen met nieuwe en...

Onderzoek van Lot Hypotheken* toont aan dat slechts 17% van haar klanten zelf actief het onderwerp woningverduurzaming aansnijdt tijdens een hypotheekadviestraject. Om de bewustwording bij huizenzoekers en -bezitters te vergroten en de drempel tot verduurzamen te verlagen, introduceert Lot vandaag een energiebespaartool op haar consumentenwebsite. De nieuwe tool geeft consumenten heel eenvoudig inzicht in de kostenbesparing die verduurzaming van de woning oplevert.

Lees meer