Hypotheekgids 2023 staat live

Mijn nieuwe hypotheekgids voor 2023 staat online! Door onder andere jouw waardevolle feedback is mijn productaanbod uitgebreid en zijn de voorwaarden zo duidelijk mogelijk beschreven. Zo lees je onder meer in de hypotheekgids dat:

• Je nu ook voor de senioren NHG verhuisregeling en de tijdelijk tekort regeling bij mij terecht kunt.
• En het mogelijk is om huurinkomsten te salderen.

Naast deze uitbreidingen, blijft het ook mogelijk om:
• Een Desktop Taxatie te gebruiken. De kosten hiervoor bedragen sinds 10 januari jl. € 95,00.
• Houtskeletbouw woningen met betonnen fundering te financieren.

Al mijn voorwaarden zijn zo duidelijk mogelijk in de gids omschreven. Kijk hier voor een overzicht van de belangrijkste wijzigingen. Of ga direct naar mijn hypotheekgids.

Bekijk mijn hypotheekgids

Gerelateerde artikels

02 mei 2022

Lot & Rob Jansen van Adviesgroep Deventer

In de Lot & … serie spreek ik geregeld met adviseurs over hun kennis en ervaringen met mijn hypotheken. In de eerste blog sprak ik met Erik van Veen en dit keer had ik een verfrissend gesprek met Rob Jansen. Met 32 jaar werkervaring in de hypothecaire sector, waarvan 22 jaar als zelfstandig ondernemer, kent Rob alle facetten van hypotheken. Zijn drive en passie is om financieel advies voor iedere klant zo eenvoudig en transparant te maken. Klanten staan dan ook altijd op de eerste plaats. Sinds 2016 is Rob eigenaar en financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep in Deventer.

Lees meer
26 april 2022

Lot Hypotheken start samenwerking met DAK Hypotheken

Den Haag, 26 april 2022 – De oversluit- en duurzaamheidshypotheek van Lot Hypotheken zijn nu ook verkrijgbaar via DAK Intermediairscollectief. De start van een mooie samenwerking, omdat er bij veel adviseurs van DAK al vraag was naar de snelle verwerking en duurzame propositie van Lot Hypotheken.

Lees meer
01 maart 2021

Verduurzaamadvies cadeau

Duurzaamheid is voor mij belangrijk. Daarom krijgen alle klanten die bij mij een hypotheek aanvragen, een persoonlijk verduurzaamadvies cadeau. Met het verduurzaamadvies krijgt de klant kosteloos een huisbezoek, persoonlijk advies, een energiebespaarrapport en vrijblijvende offertes van De Energiebespaarders. Zo verduurzamen we samen! 

Lees meer