Gouden Lotus Award onder de 3 jaar gewonnen!

Wow wat ben ik blij! Want ik heb de Gouden Lotus Award als beste hypotheekverstrekker onder de 3 jaar gewonnen. Bedankt alle adviseurs die op mij hebben gestemd. Trots dat we al zo veel mensen blij hebben kunnen maken met een (duurzame) hypotheek.

“Supertrots”, reageert directeur Saskia Buursink op het winnen van de award. “Het is een hele mooie waardering voor ons als jonge partij. Een bevestiging dat we op de goede weg zitten.”

Business Manager Operations Paul van Polanen vat samen: “Wij staan voor snel, goed, simpel en groen. We hebben een heel kort en scherp proces, waarin we continu de keten verbeteren. We vragen ons voortdurend af of het ook beter en simpeler kan, door bijvoorbeeld digitalisering en het gebruik van brondata. Dat is makkelijk gezegd, maar om dat ook te doen vergt een dagelijkse inspanning van ons hele team. De uitdaging is om te zorgen voor een balans waarin je enerzijds voldoet aan wet- en regelgeving en risicobeheersing, terwijl je het anderzijds zo simpel mogelijk maakt. We zijn daarin vrij goed geslaagd. Dat is ook de feedback die we terugkrijgen van het intermediair: adviseurs merken dat we snel zijn en doen wat we beloven. Daarnaast is de ervaring en mening van het intermediair ook waardevol bij het doorvoeren van aanpassingen. We halen regelmatig feedback op en nemen dat zo veel mogelijk mee.”

Woorden vanuit de adviseurs

"Bij Lot Hypotheken moet het kopen van een huis een feestje zijn. Voor de hypotheekadviseurs die hun stem aan deze nieuwkomer geven is het adviseren van een Lot Hypotheek duidelijk ook een feestje. Verkozen tot beste nieuwkomer wordt Lot Hypotheken door het intermediair geprezen om haar scherpe rentes en korte doorlooptijden. Verfrissend, duidelijk en accuraat zijn eveneens kenmerken die meer dan eens worden genoemd. Lof is er tot slot voor de korte stukkenlijsten en de klantvriendelijke voorwaarden."

45