Duurzaamheidshypotheek

Voor klanten die energiebesparende voorzieningen willen treffen of een energiebespaarbudget willen, kun je mijn duurzaamheidshypotheek aanvragen. Tegen een lagere rente kan de klant maximaal 35.000 euro lenen dat in uiterlijk 15 jaar weer volledig wordt terugbetaald. Zo verduurzamen we samen. Daar word ik blij van!


Tijdens mijn duurzaamheidsweken t/m eind december 2020 maken klanten ook nog eens kans op een waardecheque van € 2.500 voor zonnepanelen. Meer weten? 

Duurzaamheidsweken
  • Bouwdepot

    Het bouwdepot heeft een looptijd van 24 maanden. De rentevergoeding is gelijk aan de rente voor de duurzaamheidshypotheek

  • Rente

    De rente staat maximaal 15 jaar vast en bedraagt 0,5% met NHG en 1% zonder NHG

  • 2e leningdeel

    De duurzaamheidshypotheek sluit je altijd af in combinatie met een gewone hypotheek 

Vergoeding energie bespaar rapport

Duurzaamheid vind ik belangrijk. Daarom krijgen alle klanten die een Lot hypotheek afsluiten de mogelijkheid voor een vergoeding van het energie bespaar rapport (maximaal 200 euro). Na passeren kan de klant dit eenvoudig bij me regelen.

Lees de voorwaarden

Bomen planten

Verduurzamen doen we samen! Ik draag dan ook graag zelf mijn boompje bij:-) Voor iedere duurzaamheidshypotheek die wordt afgesloten, worden er bomen geplant. Eén in Nederland en één in het buitenland. Zo maken we met elkaar de wereld een klein beetje groener!