Duurzaamheidshypotheek

Voor klanten die energiebesparende voorzieningen willen treffen of een energiebespaarbudget willen, kun je mijn duurzaamheidshypotheek aanvragen. Tegen een lagere rente kan de klant maximaal 35.000 euro lenen dat in uiterlijk 15 jaar weer volledig wordt terugbetaald. Zo verduurzamen we samen. Daar word ik blij van!

  • Bouwdepot

    Het bouwdepot heeft een looptijd van 24 maanden. De rentevergoeding is gelijk aan de rente voor de duurzaamheidshypotheek

  • Rente

    De rente staat maximaal 15 jaar vast en bedraagt 0,5% met NHG en 1% zonder NHG

  • 2e leningdeel

    De duurzaamheidshypotheek sluit je altijd af in combinatie met een gewone hypotheek 

Verduurzaamadvies cadeau

Duurzaamheid vind ik belangrijk. Daarom krijgen alle klanten die bij mij een hypotheek afsluiten een persoonlijk verduurzaamadvies cadeau. Met het verduurzaamadvies krijgt de klant kosteloos een huisbezoek, persoonlijk advies, een energiebespaarrapport en vrijblijvende offertes van De Energiebespaarders. 


Wil de klant liever ergens anders een energiebespaarrapport aanvragen? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Lees meer

Bomen planten

Verduurzamen doen we samen! Ik draag dan ook graag zelf mijn boompje bij:-) Voor iedere duurzaamheidshypotheek die wordt afgesloten, worden er bomen geplant. Eén in Nederland en één in het buitenland. Zo maken we met elkaar de wereld een klein beetje groener!