Duurzaamheidshypotheek

Voor klanten die energiebesparende voorzieningen willen treffen of een energiebespaarbudget willen, kun je mijn duurzaamheidshypotheek aanvragen. Tegen een lagere rente kan de klant maximaal 35.000 euro lenen dat in uiterlijk 15 jaar weer volledig wordt terugbetaald. Zo verduurzamen we samen. Daar word ik blij van!

Nu tijdelijk 0,15% korting op mijn hypotheekrente!
Klanten komen bij mij tijdelijk in aanmerking voor energielabel korting. Zij profiteren van 0,15% rentekorting als de woning energielabel A of hoger heeft. Ontdek hier meer over mijn energielabel korting en de bijbehorende voorwaarden.

 • Bouwdepot

  Het bouwdepot heeft een looptijd van 24 maanden. De rentevergoeding is gelijk aan de hypotheekrente

 • Calcasa Desktop Taxatie®

  Een Calcasa Desktop Taxatie® is mogelijk voor hypotheken tot 90% marktwaarde.

 • Rente

  De rente staat maximaal 15 jaar vast en bedraagt 1,5% met NHG en 3% zonder NHG

 • 2e leningdeel

  De duurzaamheidshypotheek sluit je altijd af in combinatie met een gewone hypotheek 

Bereken eenvoudig en snel wat verduurzaming betekent met mijn energiebespaartool

Met mijn online energiebespaartool bied ik meer inzicht in wat verduurzaming financieel betekent. In een paar stappen wordt al inzichtelijk wat energiebesparende maatregelen kosten en kunnen opleveren. De energiebesparing wordt afgezet tegen de lasten van de duurzaamheidshypotheek. Zo krijgen klanten eenvoudig een goed inzicht in wat onder aan de streep de besparing is.

Ook doe ik alle klanten een persoonlijk verduurzaamadvies cadeau. Met een verduurzaamadvies krijgen klanten kosteloos een huisbezoek, persoonlijk advies en een energiebespaarrapport.

Welk energielabel heeft de woning op dit moment? Energielabel voor woningen

Wat is het voor soort woning?

Welke maatregelen wil je nemen?

Wat kun je besparen?

Je verduurzamingsbudget

0

Energiebesparing 0
Rente en aflossing duurzaamheidshypotheek 0
Besparing per maand 0
* Resultaten zijn een indicatie en op basis van 1,5% rente*

Verduurzaamadvies cadeau

Duurzaamheid vind ik belangrijk. Daarom krijgen alle klanten die bij mij een hypotheek afsluiten een persoonlijk verduurzaamadvies cadeau. Met het verduurzaamadvies krijgt de klant kosteloos een huisbezoek, persoonlijk advies, een energiebespaarrapport en vrijblijvende offertes van De Energiebespaarders. 


Wil de klant liever ergens anders een energiebespaarrapport aanvragen? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Lees meer

Bomen planten

Verduurzamen doen we samen! Ik draag dan ook graag zelf mijn boompje bij :-) Voor iedere duurzaamheidshypotheek die wordt afgesloten, worden er bomen geplant. Eén in Nederland en één in het buitenland. Zo maken we met elkaar de wereld een klein beetje groener!