Lot Hypotheken start samenwerking met DAK Hypotheken

Den Haag, 26 april 2022 – De oversluit- en duurzaamheidshypotheek van Lot Hypotheken zijn nu ook verkrijgbaar via DAK Intermediairscollectief. De start van een mooie samenwerking, omdat er bij veel adviseurs van DAK al vraag was naar de snelle verwerking en duurzame propositie van Lot Hypotheken.

Met Lot Hypotheken aan het brede assortiment van DAK Hypotheken hebben de adviseurs van DAK nu toegang tot een moderne hypotheekverstrekker die aansluit bij de huidige behoeften van consumenten en adviseur. Zo krijgen klanten bij het afsluiten van een hypotheek de mogelijkheid voor een gratis energiebespaarrapport met advies hoe zij de woning duurzamer kunnen maken. Daarnaast kunnen klanten met de speciale Lot Duurzaamheidshypotheek extra lenen voor energiebesparende maatregelen tegen een lagere rente van slechts 0,5%.

Tim Rijvers, Algemeen Directeur DAK: ”Net als voor Lot Hypotheken, is duurzaamheid een belangrijk thema voor DAK. We zijn daarom erg blij met deze samenwerking en gaan ons samen inzetten om verduurzaming belangrijk te maken in het adviesgesprek.”

Razendsnel zekerheid

Voor de verwerking en acceptatie van haar hypotheken werkt Lot nauw samen met DAK Hypotheken en Stater. Dit maakt het mogelijk om binnen 1 werkdag zowel het renteaanbod als de totale beoordeling van het dossier uit te voeren. Adviseurs en hun klanten profiteren zo van een razendsnel proces waarbij er op het renteaanbod geen handtekening nodig is en er minder stukken hoeven te worden aangeleverd voor een finaal akkoord. Zo zetten de specialisten van DAK en Lot Hypotheken zich iedere dag in om het hypotheekproces continue te verbeteren en zowel de adviseur als hun klanten blij te maken.

Saskia Buursink, directeur Lot Hypotheken: “Bij Lot staan we voor blije mensen Klanten én adviseurs die blij zijn met een hypotheek van Lot. Daarbij zijn persoonlijk contact en snelle, voorspelbare dienstverlening belangrijke kernwaarden. Dit herkennen we bij de mensen van DAK, daarom kiest Lot om samen te werken met een serviceprovider die daar ook voor staat.”

Over DAK Hypotheken

DAK Intermediairscollectief is hét collectief van en voor onafhankelijke en ondernemende adviseurs. Door haar leden is DAK in staat om samen aan de toekomst te bouwen en gelijktijdig de onafhankelijkheid te borgen. Met de brede dienstverlening van DAK maken we het verschil op het gebied van verzekeringen, hypotheken en mobiliteitsoplossingen en beschikt elke adviseur altijd over een passende oplossing voor zijn klanten.

Over Lot Hypotheken

Lot Hypotheken is een Nederlandse hypotheekaanbieder opgericht in 2019 en 100% dochter van NIBC Bank in Den Haag. Lot biedt hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming en verbouwing van woningen. Lot maakt klanten blij door hypotheken eenvoudig te houden en een aantrekkelijke rente te bieden. De funding is, naast NIBC Bank, afkomstig van gerenommeerde investeerders waar Lot een strategische samenwerking mee heeft.t verfrissende gesprek, daar word ik blij van!