Lot Hypotheken en Financieel Zeker starten een samenwerking

De hypotheken van Lot Hypotheken zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij de onafhankelijke hypotheekketen Financieel Zeker. Beide partijen vinden duurzaamheid belangrijk en stimuleren dit richting huidige en nieuwe klanten door middel van verschillende klantproposities. Met deze samenwerking worden duurzame krachten gebundeld.

Met Lot Hypotheken als toevoeging aan het assortiment van Financieel Zeker hebben de adviseurs nu toegang tot een moderne hypotheekverstrekker die aansluit bij de huidige behoeften van consumenten en adviseur. Lot speelt op deze behoefte in met een snel en voorspelbaar proces. Daarnaast krijgen klanten bij het afsluiten van een hypotheek de mogelijkheid voor een gratis energiebespaarrapport met advies hoe zij de woning duurzamer kunnen maken. Met de speciale Lot Duurzaamheidshypotheek kunnen klanten tot 35.000 euro extra lenen voor energiebesparende maatregelen tegen een lagere rente.

Ruud Noten, directeur Operations bij Financieel Zeker: “Wij zijn blij om Lot Hypotheken toe te kunnen voegen aan ons palet van aanbieders. De adviseurs vragen hier al enige tijd naar. De duurzaamheidspropositie van Lot past dan ook goed bij onze missie.“

Saskia Buursink, directeur van Lot Hypotheken: “Wij zijn erg blij met Financieel Zeker als nieuwe partner. We delen onze visie en kijk op duurzaamheid en klantbediening. Samen kunnen we een nog grotere bijdrage leveren aan verduurzaming en het klantbereik vergroten. We kijken uit naar een plezierige samenwerking.” Met deze uitbreiding van het distributienetwerk geeft Lot tevens verdere invulling aan haar groeiambities.

Over Lot Hypotheken

Lot Hypotheken is een Nederlandse hypotheekaanbieder gelanceerd in 2020 door NIBC Bank in Den Haag. Lot biedt hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming en verbouwing van woningen.

Over Financieel Zeker

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met circa 130 aangesloten advieskantoren. Financieel Zeker heeft een heldere visie en oprechte missie. Die hebben samen alles te maken het realiseren van een brede welvaart, voor mens, milieu en maatschappij. Feel Good Finance, noemen ze dat.