Verbouwen

Gaat jouw klant aan de slag met het verbouwen van de woning? Dan biedt het verhogen van de hypotheek via een bouwdepot een slimme oplossing. Op deze pagina vertellen we je alles over hoe je met Lot eenvoudig de verbouwing financiert.

Unieke voordelen

Vrijstaande Huis 680 X 1200 Lot Hypotheken

Belangrijke kenmerken op een rij

Nieuwbouw

Bij het afsluiten van de hypotheek betaal je meestal direct voor de grond. De rest van het hypotheekbedrag zetten we in een bouwdepot. Aan het einde van elke bouwtermijn betaalt de klant de aannemer vanuit dit depot. Bovendien ontvangt de klant rente over het bedrag in het bouwdepot, gelijk aan de rente van de hypotheek.

Bestaande woning kopen

De kosten van de verbouwing worden in het depot gestort en de klant betaalt de aannemer of declareert andere facturen vanuit dit depot. De klant ontvangt een rentevergoeding die gelijk is aan de hypotheekrente.

Verduurzaming van de woning

Wil jouw klant de woning energiezuiniger maken? Ook voor verduurzamingsmaatregelen zoals het plaatsen van zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp kan gebruik gemaakt worden van een bouwdepot. Bovendien zijn er vaak subsidies beschikbaar die kunnen helpen bij het financieren van deze maatregelen. Lot biedt ook een duurzaamheidshypotheek aan met een aantrekkelijke rente en goede voorwaarden.

Snel en simpel declareren

Wist je dat klanten via de Lot Hypotheken app eenvoudig een declaratie kunnen indienen? In slechts een paar klikken: maak een foto van het bonnetje en verstuur deze. De declaratie is een feit!

Veelgestelde vragen

Inzicht in actuele klantdata

Wist je dat je via E-adviseur gebruik kunt maken van de handige meekijkfunctie in de klantomgeving MijnLot? Met meer inzicht in de actuele klantdata wordt adviseren en actief klantbeheer nog makkelijker.

Vragen? Stel ze aan de relatiemanager

Onze relatiemanagers staan voor je klaar! Maak kennis met Jordy Coene of Herco Dekker. Zij leggen je alles uit over Lot, de voordelen, het proces en staan voor je klaar als er vragen zijn.