Klant heeft/verwacht betalingsproblemen

Het kan iedereen overkomen: een (tijdelijke) situatie van financiële problemen veroorzaakt door bijvoorbeeld werkloosheid, relatiebreuk of een onverwachte kostenpost. Wij staan klaar voor de klanten en denken mee in een passende oplossing.

Lot Hypotheken & Wooncollect

Wooncollect is de bijzonder beheer afdeling van Lot Hypotheken. Wooncollect is gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere klanten die moeite hebben met het betalen van hun hypotheek. Onze klanten kunnen rekenen op professionele hulp en begeleiding bij betaalachterstanden.

Contact

Klanten kunnen direct contact opnemen met Wooncollect via 070 - 342 95 59. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie de website www.wooncollect.nl.

Grip op geld met Geldfit

Het is vervelend als klanten door omstandigheden de hypotheek en of andere lasten niet meer kan betalen. Lot Hypotheken (Wooncollect) werkt samen met Geldfit om inzicht te geven in de financiele situatie. Geldfit geeft gratis advies en handige tips om weer financieel gezond te worden.

Lees meer op Geldfit.nl of doe de online test om inzicht te krijgen in de financiele situatie van de klant.

Inzicht in actuele klantdata

Wist je dat je via E-adviseur gebruik kunt maken van de handige meekijkfunctie in de klantomgeving MijnLot? Met meer inzicht in de actuele klantdata wordt adviseren en actief klantbeheer nog makkelijker.

Vragen over de mogelijkheden?

Onze relatiemanagers staan voor je klaar! Maak kennis met Jordy Coene of Herco Dekker. Zij leggen je alles uit over Lot, de voordelen, het proces en staan voor je klaar als er vragen zijn.