Wijziging maximale overbrugging

Gelet op de ontwikkelingen op de huizenmarkt pas ik per 3 oktober 2022 mijn maximale overbruggingskrediet aan naar marktconform beleid. Dit betekent dat bij berekening van de maximale overbrugging per 3 oktober 2022 wordt uitgegaan van 90% van de marktwaarde van de bestaande woning indien deze nog niet onherroepelijk is verkocht.

Mijn huidige beleid zal nog t/m 2 oktober 2022 worden toegepast. Dit betekent dat het nog mogelijk is om tot 100% van de marktwaarde minus 2% verkoopkosten te overbruggen, ook als de woning nog niet is verkocht. Heb je lopende adviezen waar klanten > 90% overbrugging nodig hebben, zorg dan dat de aanvraag hiervoor uiterlijk 2 oktober 2022 door mij is ontvangen. Mijn beleid voor overbruggingskredieten voor definitief verkochte woningen blijft ongewijzigd.

Gerelateerde artikels

22 februari 2023

Informatie ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Lees meer
12 januari 2023

De nieuwste hypotheekgids van 2023 staat live.

Lees meer
25 april 2022

Partnership met Villa Pardoes

In 2022 heb ik een hypotheek genomen op huisje ‘Wonderland’ bij Villa Pardoes. Hiermee zorgen we er samen voor dat 6 gezinnen kunnen genieten van een sprookjesachtige vakantie. Dankbaar dat we de handen ineen slaan en ik op deze wijze een kleine steun kan bieden aan de gezinnen. Daarnaast zullen we met de medewerkers van Lot Hypotheken een helpende hand bieden tijdens activiteiten die in de villa plaatsvinden en zullen we deelnemen aan sponsorevents.

Lees meer