Wijziging maximale overbrugging

Gelet op de ontwikkelingen op de huizenmarkt pas ik per 3 oktober 2022 mijn maximale overbruggingskrediet aan naar marktconform beleid. Dit betekent dat bij berekening van de maximale overbrugging per 3 oktober 2022 wordt uitgegaan van 90% van de marktwaarde van de bestaande woning indien deze nog niet onherroepelijk is verkocht.

Mijn huidige beleid zal nog t/m 2 oktober 2022 worden toegepast. Dit betekent dat het nog mogelijk is om tot 100% van de marktwaarde minus 2% verkoopkosten te overbruggen, ook als de woning nog niet is verkocht. Heb je lopende adviezen waar klanten > 90% overbrugging nodig hebben, zorg dan dat de aanvraag hiervoor uiterlijk 2 oktober 2022 door mij is ontvangen. Mijn beleid voor overbruggingskredieten voor definitief verkochte woningen blijft ongewijzigd.

Productkaart NHG Productkaart Niet-NHG

Gerelateerde artikels

01 juni 2022

De Gouden Lotus Award gewonnen!

Wow wat ben ik blij! Want ik heb de Gouden Lotus Award als beste hypotheekverstrekker onder de 3 jaar gewonnen. Bedankt alle adviseurs die op mij hebben gestemd. Trots dat we al zo veel mensen blij hebben kunnen maken met een (duurzame) hypotheek.

Lees meer
12 mei 2022

Lot & Jubert van Ham van Hypotheekshop Zoetermeer

Komende periode ga ik in gesprek met adviseurs om hen te spreken over hun kennis, mening en ervaring met Lot Hypotheken. In het derde interview voor de serie Lot & …, ga ik in gesprek met adviseur Jubert van Ham van Hypotheekshop Zoetermeer Dorp, waar ik sinds de start graag mee samenwerk.

Lees meer
03 maart 2022

Lot Hypotheken breidt mid-office activiteiten uit met vol...

Lees meer