Wijziging maximale overbrugging

Gelet op de ontwikkelingen op de huizenmarkt pas ik per 3 oktober 2022 mijn maximale overbruggingskrediet aan naar marktconform beleid. Dit betekent dat bij berekening van de maximale overbrugging per 3 oktober 2022 wordt uitgegaan van 90% van de marktwaarde van de bestaande woning indien deze nog niet onherroepelijk is verkocht.

Mijn huidige beleid zal nog t/m 2 oktober 2022 worden toegepast. Dit betekent dat het nog mogelijk is om tot 100% van de marktwaarde minus 2% verkoopkosten te overbruggen, ook als de woning nog niet is verkocht. Heb je lopende adviezen waar klanten > 90% overbrugging nodig hebben, zorg dan dat de aanvraag hiervoor uiterlijk 2 oktober 2022 door mij is ontvangen. Mijn beleid voor overbruggingskredieten voor definitief verkochte woningen blijft ongewijzigd.

Productkaart NHG Productkaart Niet-NHG

Gerelateerde artikels

13 juni 2023

Lot Hypotheken en Financieel Zeker starten een samenwerking

De hypotheken van Lot Hypotheken zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij de onafhankelijke hypotheekketen Financieel Zeker. Beide partijen vinden duurzaamheid belangrijk en stimuleren dit richting huidige en nieuwe klanten door middel van verschillende klantproposities. Met deze samenwerking worden duurzame krachten gebundeld.

Lees meer
12 januari 2023

De nieuwste hypotheekgids van 2023 staat live.

Lees meer
01 maart 2021

Verduurzaamadvies cadeau

Duurzaamheid is voor mij belangrijk. Daarom krijgen alle klanten die bij mij een hypotheek aanvragen, een persoonlijk verduurzaamadvies cadeau. Met het verduurzaamadvies krijgt de klant kosteloos een huisbezoek, persoonlijk advies, een energiebespaarrapport en vrijblijvende offertes van De Energiebespaarders. Zo verduurzamen we samen! 

Lees meer