• Verkochte woning

   

  Maximaal 100% verkoopprijs minus restschuld en 2% verkoopkosten. De looptijd is 24 maanden

 • Niet-verkocht nieuwbouw

   

  Maximaal 100% marktwaarde minus restschuld en 2% verkoopkosten. De looptijd is 24 maanden

 • Niet-verkocht bestaande bouw

  Maximaal 100% marktwaarde minus restschuld en 2% verkoopkosten. De looptijd is 24 maanden in geval de overbrugging niet meer dan 90% bedraagt. Overbrugt de klant meer dan 90% dan is de looptijd 12 maanden.

Gerelateerde artikels

19 november 2021

Ondernemers zonder NHG

Vanaf nu kunnen zelfstandig ondernemers ook bij mij terecht voor een hypotheek zonder NHG. Weer een mooie uitbreiding van mijn product waarmee we samen nog meer mensen blij kunnen maken met een passende hypotheek. 

Lees meer
01 maart 2021

Verduurzaamadvies cadeau

Duurzaamheid is voor mij belangrijk. Daarom krijgen alle klanten die bij mij een hypotheek aanvragen, een persoonlijk verduurzaamadvies cadeau. Met het verduurzaamadvies krijgt de klant kosteloos een huisbezoek, persoonlijk advies, een energiebespaarrapport en vrijblijvende offertes van De Energiebespaarders. Zo verduurzamen we samen! 

Lees meer
02 april 2021

Samen met adviseurs zijn al veel mensen blij gemaakt

In februari dit jaar vierde ik mijn éénjarig bestaan. Saskia Buursink, commercieel directeur, wil met Lot mensen blij maken. En daarbij doelt zij niet alleen op de eindklant. “Voor ons zijn intermediairs minstens zo belangrijk om het verschil te kunnen maken. Uiteindelijk is het de adviseur die de eerste keuzes maakt.” Ter ere van deze eerste verjaardag is Saskia het gesprek aangegaan met één van die adviseurs die zo belangrijk zijn.

Lees meer