• Verkochte woning

   

  Maximaal 100% verkoopprijs minus restschuld en 2% verkoopkosten. De looptijd is 24 maanden

 • Niet-verkocht nieuwbouw

   

  Maximaal 100% marktwaarde minus restschuld en 2% verkoopkosten. De looptijd is 24 maanden

 • Niet-verkocht bestaande bouw

  Maximaal 100% marktwaarde minus restschuld en 2% verkoopkosten. De looptijd is 24 maanden in geval de overbrugging niet meer dan 90% bedraagt. Overbrugt de klant meer dan 90% dan is de looptijd 12 maanden.

Gerelateerde artikels

01 november 2020

Hypotheken zonder NHG

Vanaf 2 november 2020 bied ik ook hypotheken aan zonder NHG! Zo kunnen we samen nog meer mensen blij maken. Aantrekkelijke rentes, goede voorwaarden en een proces dat staat als een huis.

Lees meer
01 maart 2021

Verduurzaamadvies cadeau

Duurzaamheid is voor mij belangrijk. Daarom krijgen alle klanten die bij mij een hypotheek aanvragen, een persoonlijk verduurzaamadvies cadeau. Met het verduurzaamadvies krijgt de klant kosteloos een huisbezoek, persoonlijk advies, een energiebespaarrapport en vrijblijvende offertes van De Energiebespaarders. Zo verduurzamen we samen! 

Lees meer
20 maart 2020

Het coronavirus raakt ons allemaal

Het coronavirus raakt ons allemaal. Onzekerheid, vragen en nieuwe situaties. We passen ons er zo snel en zo goed als we kunnen op aan. Zelfs met een proces dat al digitaal is, heb ook ik een aantal 'corona maatregelen' genomen. Zodat ik hypotheekadviseurs en klanten ook in deze tijd, zo goed mogelijk van dienst kan zijn. En hopelijk toch een beetje blij kan maken.

Lees meer