Informatie ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid (OHA)

Relatiebeëindiging van klanten is geen prettige situatie. Het regelen van de hypotheek moet hierbij zo min mogelijk zorgen opleveren. Om klanten zoveel mogelijk duidelijkheid te geven, heb ik voor mijn ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid (OHA) beleid een stappenplan gemaakt. Deze stappen volgen in grote lijnen de NHG toetsnormen voor hypotheken met en zonder NHG. Bekijk hier alle informatie.

Meer informatie

Gerelateerde artikels

31 januari 2023

Lot Hypotheken is er ook voor de 57-plusser

Lees meer
12 mei 2022

Lot & Jubert van Ham van Hypotheekshop Zoetermeer

Komende periode ga ik in gesprek met adviseurs om hen te spreken over hun kennis, mening en ervaring met Lot Hypotheken. In het derde interview voor de serie Lot & …, ga ik in gesprek met adviseur Jubert van Ham van Hypotheekshop Zoetermeer Dorp, waar ik sinds de start graag mee samenwerk.

Lees meer
02 april 2021

Samen met adviseurs zijn al veel mensen blij gemaakt

In februari dit jaar vierde ik mijn éénjarig bestaan. Saskia Buursink, commercieel directeur, wil met Lot mensen blij maken. En daarbij doelt zij niet alleen op de eindklant. “Voor ons zijn intermediairs minstens zo belangrijk om het verschil te kunnen maken. Uiteindelijk is het de adviseur die de eerste keuzes maakt.” Ter ere van deze eerste verjaardag is Saskia het gesprek aangegaan met één van die adviseurs die zo belangrijk zijn.

Lees meer